17. listopadu 2007

Asi se budu stěhovat - na estránky. Změním si jméno, opis-popis, atd., etc.... o návštěvníky stejně nepříjdu. Jaksi neexistují.
Nebo ne. Dle počtu znaků, které pravidelně produkuju, bude mi jejich psací prostor příliš velký. Ha.
Jak to řekl Yukawa? Bylo by lepší omezit vztahy s lidmi tak na devadesát procent. Plně souhlasím. Pro bloggera celkem divná věta - ale stejně, kdokoliv sem příjde, lekne se a uteče.
Přemýšlela jsem, jestli bych si neměla dát jméno po nějakém prvku... kandidáti jsou iridium, natrium a unnilseptium. Poslední si sice nikdo nebude pamatovat, ale co...
Každopádně, to bych se tak trochu opičila po Titany:)
Nuiko ale taky není špatné... sice to v ruštině znamená něco jako "to je teda kuře(kvok)!", avšak kdo by se tím zabýval.

Dneska bychom mohli jít a koupit copicy. Mamka si však našla výmluvu: sraz neonacistů na náměstích. To jo. Kdo by se chtěl prodírat davem...
Takže buď v úterý před angličtinou nebo se čeká na další sobotu... v pondělí po škole chrápu (spací šok), ve středu se připravuju na hororový čtvrtek (celkem dvanáct vyučovacích hodin, avšak ty čtyři poslední jsou zpříjemněny jiným situováním a inteligentními lidmi), v pátek - na sobotu.

Pondělí flákáme, jdeme se školou do divadla. Slohovka se tedy odkládá. Krása.
Bojím se ale, co nastane v tom divadle. Máme poslouchat jakéhosi žurnalistu, který bude prý rozjímat nad dnešními problémy. Dobrá, to by šlo. Ale jestli to udělá stejným způsobem jako v televizi, může být rád, když nenajdu žádný ostrý předmět. Nebo aspoň shnilé rajče.
Chytří lidé bývají trojí druhu: mniši, chápající osoby a páni Třináctkové. Mám neblahé tušení, že těch posledních je v ČR značná převaha...
Doufám, že nepůjdeme kolem stánku se zeleninou. Jinak se neovládnu.

1 komentář:

Anna Elinor Farrell řekl(a)...

Ty hele, dlouho jsem se tak neřehnila u tvých příspěvků :D. Je fajn, když jednou přeřadíš z depresivních úvah do vtipného popisování okolního světa :P.
S tím stěhováním nevím nevím... Ale jak chceš, přepsat adresu je snadný :D. Musíš si holt vybrat místo, kde ti bude nejlíp, že jo...:).
Unnilseptium je v pohodě :D. Já se na ty prvky taky často koukala. Teda nevím, jestli bych se tak chtěla jmenovat (ale jen přezdívka by šla, to by bylo spíš srandovní jako třeba Mrakoplaš) :D. Nuiko je hezký :).