1. června 2008

101 kvok

A po další dlouhé době...

Nechci lhát, že se nic nestalo. Stalo se, a moc. Jenže byly to věci veskrze nepříjemné. Nechci na ně vzpomínat. A, sakra, nechápu, jak se ta baba mi opovažuje další den psát na icq. Je bloknutá. Neměla si vyskakovat.
Btw, Bello, to heslo stejně nevím. Hupsni mi ho, prosím, na icq. A nic si nedělej z těch komentářů v shoutboardu... když se ti nelíbí, můžeš je mazat... což se s některýma ksichtama v mý škole udělat nedá.

Proboha, vždyť je to týden stará záležitost. Proč to rozebírám? Asi už nic jiného nemám na práci. Zítra zase lezu do školy. Kdy už budou konečně prázdniny? Ještě měsíc... jeden měsíc...
Což mi paradoxně připomíná, že potřebuju poslat fotku a popisek sama sebe jednomu časopisu, kterému se z prapodivného důvodu zalíbily moje obrázky. Snad to zvládnu zítra, dneska tak nějak nemám sílu...

Něco hezkého? Hm... Dívala jsem se na všechny tři díly Back to the Future. Tak nějak pozorovatele naplňují elánem:) Když si vzpomenu na škleb C.Lloyda, začínám se automaticky šklebit taky. Ta jeho postava je prostě nepřekonatelně živoucí:D Už kvůli ní ten film stojí za to.
A taky... začala jsem číst Strindberga. Tedy, vlastně už končím - ta knížka není tlustá. První povídka - Vývoj - je kouzelná. Pokud v nejbližší době půjdu do knihovny, vezmu si ještě Asimova. Nadace mě sice nijak neuchvátila, ale třeba nějaké povídky... roboty mám totiž prokazatelně radši, než elfy (kteří jsou všichni odporně ulízlí marysuáci).

Omlouvám se všem, kdo chtěl něco o pocitech. Nejsou. Opravdu už žádné.

3 komentáře:

Anna Elinor Farrell řekl(a)...

No, to je asi jako se mnou. Taky pořád rozebírám, když mě někdo naštve... :D. Ale ono to zas přejde. I mně to přešlo docela rychle :P...
Jů, ty budeš v časáku? To se musím podívat :D. Kdyžtak písni na icq, kdo, kde, s kým a za kolik, jak se říká...;).
Příjemný čtení :). A s pocitama do řiti... Mám dojem, že poslední dobou mi strašně překážejí. Na tom tvým způsobu fakt něco bude.

Norhi řekl(a)...

No, budeme doufat....

To se ještě neví:) Jestli se vše vydaří, tak možná jo:) Ale je rusky, a mám takový pocit, že se vydává jenom v Praze...

No, pocity nemám žádný už notnou dobu... Takže můžu vesele pokračovat, jo?:D

Anna Elinor Farrell řekl(a)...

Škoda... Tak mi aspoň pošli nějakej obrázek obálky s tvým jménem, nebo oskenovanou stránku ;), heh...

Nebudu ti v tom bránit :D:D.